FAMILIEN TÆT PÅ

TIDLIGERE ..

For få generationer siden var det ikke unormalt, at børn, forældre og bedsteforældre boede i samme område eller landsdel igennem livet. I dag rejser børnene til de store byer og nedsætter sig måske lidt langt væk fra bedsteforældrene. Det gør desværre at man ikke ses så tit og ofte, som mange gerne ønsker det. 

Derfor vil vi tilbyde løsninger, hvor det er muligt at familien bor i samme område. Således får man et tættere sammenhold og samtidig er barnepigen jo lige i nærheden, hvis man skulle have brug for det. 

NÅR vi i fremtiden opfører SENIORPARKer rundt omkring i landet, kigger vi på om der er mulighed for det unge par at bo i området samtidig. Både igennem vores database med de eksisterende boliger i områder, som kommer til salgi nær fremtid. Men også i forhold til den byudvikling, hvor der kommer seniorboliger blandet med både single- og familieboliger. Samt muligvis udstykning af parcelhusgrunde lige i nærheden. 

VI TÆNKER I HELHED FOR HELE FAMILIEN OG SKABER MERE TRYGHED !

Børnebørnene vil elske at bo tæt på sine bedsteforældre og lige kan komme et smut forbi, når de har lyst til det. Samtidig giver det mulighed for at bedstefar lige kan hente i børnehaven eller skolen. 

Undersøgelser har vist, at bor man tæt på familien ses man oftere, men dog uden at rende hinanden på dørene. Men det giver mere glæde og lykke i hverdagen.

At bo tæt på hinanden giver mulighed for at børnebørnene hjælper til med madlavning en gang om ugen. Så kan de travle forældre møde op til en gang fællesspisning efter arbejdet.