BOLIGEN

BOLIGEN

SENIORPARK er klyngeboliger i forskellige størrelser, tilpasset det område det skal ligge i. Vi har udviklet 4 forskellige størrelser fra 24 til 48 boliger i hvert fællesskab. Hvert fællesskab består af et fælleshus, værksted og drivhuse til at dyrke lidt grønsager og andet i. Boligerne findes kun i 3 størrelser, nemlig 65 - 75 og 85 m2. 

Vi har valgt disse tre mindre typer lejligheder, fordi de er godt indrettet, og at man faktisk ikke behøver mere plads i hverdagen. 

Samtidig ønsker vi, at livet skal leves mere oppe i fælleshuset. Man skal komme mere sammen med ens naboer, og dermed fungerer som hinandens ressourcer i hverdagen. 

- Til dét har vi udviklet noget helt nyt og eksklusivt for de seniorer, der ønsker at være en del af vores kommende koncept. !


Enhver af vores klynger i én SENIORPARK er "gemt væk" med beplantning omkring vores fællesskab. Således skaber man sin egen lille oase, hvor man kan føle sig tryg i hverdagen. 

Beplantningen omkring hver klynge skaber samtidig en ny form for visuelt udtryk, da man ikke vil lægge mærke til en masse ensartet klyngebyggeri liggerved siden af hinanden blandet sammen med single- og familieboliger, samt parcelhuse omkring i området.